Randevu Alma ve Muayene Olma
08 Mart 2021

Randevu Nasil Alinir?

Hastane Muayene Saatleri:08:00-12:00 13:00-16:00
ALO 182 aranarak;

Ev, is, ankesör ve cep telefonlarindan 182 numarali Saglik Bakanligi Hekim Randevu Merkezi aranir.
182 numarali telefonu arayan vatandas tarafindan çagriyi karsilayan asistana (canli operatör) randevu talebinde bulunulan vatandasin T.C. Kimlik Numarasi verilir. Asistan vatandas bilgilerini dogrular.
Vatandas randevu talebinde bulundugu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azindan hangi poliklinige gidecegini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandasa iletir.
Vatandas seçimini yaparak randevusunu alir.
Web’den;

Vatandaslar, 182’nin yani sira Online Randevu Sistemi araciligiyla da randevu alabilmektedir.
Vatandaslar, randevu almak istedikleri Hekim Randevu Sistemi kapsaminda olan hastanelerin internet sitelerindeki Online Randevu linkine basarak, Vatandas Giris ekranindan kayit olusturup randevu alabilmektedir.
Randevu Nasil Iptal Edilir?

ALO 182 aranarak;

Ev, is, ankesör ve cep telefonlarindan 182 numarali Saglik Bakanligi Hekim Randevu Merkezi aranir. Bu arama randevu zamanindan en az 80 dakika önce yapilmalidir.
182 numarali telefonu arayan vatandas tarafindan çagriyi karsilayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandasin T.C. Kimlik Numarasi verilir. Asistan vatandas bilgilerini dogrular.
Vatandas iptalini istedigi randevusunun, tarih ve zamanini asistana iletir. Asistan tarafindan ilgili randevu iptal edilir.
Web’den;

Hekim Randevu Merkezi Online Randevu ekranina T.C. Kimlik Numarasi ve sifre ile giris yapilmalidir.
Randevu Geçmisi kismina tiklayarak alinmis olunan tüm randevu bilgilerine erisilir ve Randevu iptal islemi bu kisimdan yapilir.
Randevu iptali için Randevu iptal kismina tiklayarak randevu iptal edilir.

Nasil Muayene Olursunuz
Hastane Muayene Saatleri:08:00-12:00 13:00-16:00

SGK:
SGK (Bag-Kur-Emekli Sandigi – SSK – Kamu Personeli ) saglik yardimlarindan yararlandirilan kisilerin Hastanemize müracaati asamasinda nüfus cüzdani, sürücü belgesi, evlenme cüzdani, pasaport veya verilmis ise SGK saglik karti belgelerinden biri ile kimlik tespiti yapilacaktir.
T.C. kimlik numarasi olan nüfus cüzdani ile müracaat eden SGK mensubu kisilerin saglik yardimlarindan yararlanma hakkinin olup olmadiginin tespiti için Sosyal Güvenlik Kurumu bilgi islem sistemi (MEDULA) üzerinden T.C kimlik numarasi ile hasta takip numarasi/provizyon alinmasi zorunludur.

SSK YURTDISI SIGORTALILARI:
Yabanci ülkelerle yapilan sosyal güvenlik sözlesmeleri kapsaminda SGK saglik yardimlarindan yararlandirilan ve Sosyal Güvenlik Il Müdürlüklerince düzenlenmis ve onaylanmis “Sosyal Güvenlik Sözlesmesine Göre Saglik Yardim Belgesi”nin fotokopisi alinmak kaydiyla islem yapilir. Üzerinde geçerlilik süresi belirtilen saglik yardim belgesi ile belirtilen tarihler arasinda verilen tedavi hizmetlerini karsilar.
T.C. kimlik numarasi olan nüfus cüzdani ile birlikte müracaat edilmelidir.

GAZILER:
SGK KAPSAMINDA

MUHTAÇ ERBAS ve ER AILELERI:
SGK KAPSAMINDA

Özel Banka Çalisanlari kendileri ve yakinlari
Er ve Erbaslar