Kadın Doğum Ve Kadın Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı

Güncelleme Tarihi: 02/02/2018

Dr.Samet ARSLAN Kimdir?

Dr. Samet ARSLAN; İlk, orta ve lise öğrenimini Adana da tamamladı. 2012 yılında Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

2013 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Doğum Ve Kadın Hastalıkları bölümünde asistanlık eğitimine başladı. 2017 yılında Kadın Doğum Ve Kadın Hastalıkları  Uzmanı olarak Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başladı.

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Selim KUŞAĞLI yaptığı açıklamada; Hastanemizde eksik olanKadın Doğum Ve Kadın Hastalıkları uzmanımızın dün itibari ile göreve başladığını belirtti. Başhekim Dr Selim KUŞAĞLI atanan Kadın Doğum Ve Kadın Hastalıkları  Uzmanı Dr Samet ARSLAN’a görevinde başarılarının devamını diledi.