Hastanemizde Sosyal Hizmet Uzmanı Göreve Başladı.

Güncelleme Tarihi: 08/10/2019

SOSYAL HİZMET UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Gölbaşı Devlet Hastanesi kadrosu her geçen gün farklı branşlarda çalışanların kadroya katılmasıyla birlikte daha da güçleniyor.

Sosyal Hizmet Uzmanı  Büşra ORAL kimdir?

Sosyal çalışmacı Büşra ORAL ,ilk ve orta orta öğrenimini Adıyaman’ın Tut ilçesinde lise öğrenimini ise Adıyaman’da  tamamlamıştır. 2019 yılında Ankara üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünü bittirmiştir.

Hastaneye başvuran engelli ,  aile içi şiddet mağduru, il dışından gelen   vb. hastalar öncelikli olmak üzere sosyal hizmet müdahalesine ihtiyaç duyan  tüm hastalara tedavi süresince yaşadıkları psiko-sosyal ve sosyal-ekonomik  sorunların zamanında çözülmesi amacıyla tıbbi sosyal hizmet birimi kurulmuştur.

Tıbbi sosyal yardım hizmetlerinin sağlık sistemi içinde çok önemli yer tuttuğunu belirten hastane Başhekimi Dr Selim KUŞAĞLI hastanemizde  göreve yeni  başlayan arkadaşımıza iyi çalışmalar diliyor ve Gölbaşı halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

WhatsApp Image 2019-10-07 at 15.56.26.jpeg