Hastanemizde Yeni Başlayan Doktorlara Acil Tıp ve Nöroloji Eğitimi Verildi
26 Ocak 2022

Gölbaşı Devlet Hastanesinde göreve yeni başlayan pratisyen hekimlere Acil Tıp Uzmanı  Dr Şebnem Zeynep EKE KURT tarafından; sık karşılaşılan acil vakalar, temel yaşam desteği, ileri yaşam desteği konularında eğitim verildi. Ayrıca Nöroloji Uzmanı Dr Göktuğ Alper COŞKUN tarafından Acil nörolojik durumlar, nörolojik muayene, akut serebrovasküler olay ve epilepsi konularını içeren eğitim verildi. Sağlık alanında eğitim faaliyetlerinin önemine vurgu yapan Dr Selim KUŞAĞLI yaptığı açıklamada; bu eğitimle göreve yeni başlayan hekimlerimizin acil vakaya yaklaşımda, tanı ve tedavi uygulamalarında güncel teorik bilgilere sahip olmalarını, vaka hakimiyetlerinin artırılmasını, yerinde ve etkili müdahalenin sağlanarak gereksiz sevklerin önüne geçilmesini amaçlamaktayız dedi.