Hastanemizde Staj Yapan Öğrencilere Eğitim Verildi

Güncelleme Tarihi: 11/09/2019

HASTANEMİZDE STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİLDİ

Hastanemizde staj yapmaya başlayan   İbni Sina Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine eğitim hemşiresi tarafından  oryantasyon eğitimi verildi.90 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen eğitimde hastane kuralları , atık ayrıştırma, el hijyeni,izolasyon figürleri,acil kodlar,kişisel koruyucu ekipman kullanımı hastane enfeksiyonlarından korunma ve kişiler arası iletişim konularına değinildi.

Eğitim sonunda stajer öğrenciler ile    bir araya gelen Başhekim Dr.Selim KUŞAĞLI; yaptıkları işin çok kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak staj süresince klinik uygulamalarda rehberlik alarak hemşirelik bakım ve uygulamalara katılmaları, mesleki pratik ve becerilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.