Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne Oftalmik Cerrahi Mikroskobu alındı

Güncelleme Tarihi: 02/03/2019

oftalmikbanner.jpg

Gölbaşı Devlet Hastanesi yine bir ilke imza atarak hizmet kalitesini üst seviyelere taşımaya devam ediyor. Hastane bünyesine alınan Oftalmik Cerrahi Mikroskobu halkımızın hizmetine sunulmaya başlandı.

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selim KUŞAĞLI yaptığı açıklamada  “hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayretleri göstermeye devam ediyoruz” dedi.

Günümüzde teknolojik gelişmeler katarak cerrahisinde de çok etkin. Önlenebilir körlüğün en önemli nedenleri arasında yer alan katarakt hastalığının tedavisinde, artık çok daha etkili sonuçlar veren, yeni cerrahi yöntemler uygulanıyor. Göz cerrahlarının katarakt cerrahisinin en zorlayıcı ve önemli basamaklarını otomatikleştirmelerine, daha iyi planlamalarına ve gerçekleştirmelerine imkân sağlıyor. Bu da hem doktorun hem de hastasının daha rahat ve başarılı bir operasyon geçirmesine imkân veriyor!

oftalmik.jpg