Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı.

Güncelleme Tarihi: 14/02/2019

5edb3b6b-f313-42c9-ae07-a74810670404.jpg

Dr. Ali ATA ÇERKEZOĞLU Kimdir?

Doğum Tarihi:10.07.1990

Yabancı Dil   :İngilizce

Dr. Ali ATA ÇERKEZOĞLU; ilk ve orta  öğrenimini İzmir’de   tamamlayarak  2013 yılında Celal Bayar  Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyet sonrası mecburi hizmetine Aliağa Cezainfaz Kurumları Kampüs Devlet  Hastanesi Acil Servisinde devam etti.

2014 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi  Hastanesi Çocuk Hastalıkları bölümünde başladığı asistanlık eğitimini 2016-2018 yıllarında  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak Gölbaşı  Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başladı.

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selim KUŞAĞLI yaptığı açıklamada; Hastanemizde Çocuk Hastalıkları uzmanımızın Şubat Ayı  itibari ile göreve başladığını belirtti. Başhekim Dr Selim KUŞAĞLI atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı  Dr Ali ATA ÇERKEZOĞLU’na görevinde başarılar diledi. Ayrıca iki Çocuk Hastalıkları uzmanı olması  sebebiyle hasta muayene sıralarındaki yoğunluk azaltılarak  hastalar için büyük oranda rahatlama sağlandı.