98 Yaşındaki Hastaya Kalça Protezi Ameliyatı Yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 02/04/2019

Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 1 yıldır görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Hakan ŞİRİN yaptığı başarılı ameliyatlarla adından söz ettirmeyi  başardı. Op.Dr. Hakan ŞİRİN Gölbaşı Devlet Hastanesinde bir İlk gerçekleştirerek, 98 yaşındaki bir hastaya Kalça Protezi ameliyatı yaptı.Yaptığı başarılı operasyonlar ile hastalara umut olan Dr.Hakan ŞİRİN “hastalarımıza şifa dağıtmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, bu çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen Hastane Yönetimine ve çalışma arkadaşlarıma  teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ayrıca Başhekim Dr.Selim KUŞAĞLI  yaptığı açıklamada; “hastanemizde gerçekleşen bu ameliyatta emeği geçen Uzman Doktorlara, Ameliyathane ve Genel Cerrahi Servisi çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum “dedi