Gölbaşı Devlet Hastanesinde Özdeğerlendirme Toplantısı
26 Ocak 2022

Söz konusu özdeğerlendirme toplantısında, vatandaşa daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek  için hastanemizin iş ve işleyişindeki eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi konusunda ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği hakkında tüm birim sorumluları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, bölüm bazında  gösterge hedefleri, öz değerlendirme ve analiz sonuçları değerlendirilerek düzeltici ve önleyici faaliyetlerin başlatılması için kararlar alındı.

Başhekim Dr.Selim KUŞAĞLI; “bu gibi toplantıların hastanemiz birimleri arasındaki koordinasyon ve işbirliğini daha da arttırarak , karşılıklı iletişimin güçlenmesini ve belirlenen eksiklikler için daha hızlı bir çözüm yoluna gidilmesini  sağlamaktadır” dedi.